Hurry up! Free shipping on all orders over $250

Reviews over de Philips 3000 Series Airfryer HD9252/90

Philips 3000 Series Airfryer (HD9252/90)
Philips 3000 Series Airfryer (HD9252/90)

best store

Over de Philips AirFryer 3000 series

Dit compacte heteluchtfriteuse-apparaat is ontworpen voor het bereiden van 0.8 kilo knapperige friet in één enkele sessie, met een indrukwekkende reductie tot 90% minder vet. Daarnaast is het perfect voor een veelzijdigheid aan kooktechnieken, waaronder bakken, braden, grillen en roosteren.

Het reinigen is een fluitje van een cent: de afneembare lade met antiaanbaklaag en de mand zijn beide vaatwasmachinebestendig, wat zorgt voor een moeiteloze en snelle schoonmaakroutine.

Dankzij de geavanceerde Philips Rapid Air technologie wordt de luchtcirculatie in de mand maar liefst zeven keer verhoogd in vergelijking met traditionele heteluchtfriteuses met een platte bodem. Het resultaat? Een snellere bereidingstijd en een uitzonderlijk knapperig eindresultaat.

De unieke bodem van Philips Airfryers zorgt ervoor dat de lucht omhoog wordt gestuwd zodra deze de bodem raakt, wat bijdraagt aan een gelijkmatige en efficiënte warmteverdeling.

Ontdek een wereld van culinaire mogelijkheden met de Nutriu-app, die toegang biedt tot honderden heerlijke Airfryer recepten die niet alleen smakelijk en gezond zijn, maar ook snel en eenvoudig te bereiden.

Kook met Philips Airfryer en geniet van de voordelen: tot 50% snellere kooktijden en tot 70% energiebesparing in vergelijking met traditionele ovenbereidingen. Maak van koken een efficiënte en plezierige ervaring!

MerkPhilips Domestic Appliances
ModelnummerHD9252/90
KleurZwart
Productafmetingen36 x 26,4 x 29,5 cm
Gewicht4,54 kg
Capaciteit4,1 Liter
Vermogen/wattage1400 watt
MateriaalKunststof
Automatische uitschakelingJa (automatische uitschakeling)
FabrikantPhilips
TaalEngels
Modelnummer itemHD9252/90
ASINB08D9HYZMS
Gegarandeerde software-updates totOnbekend

latest products

Start Exploring Our New Products

Ontgrendel de culinaire mogelijkheden van je Airfryer en ontdek een wereld van smaken. Raadpleeg de ‘Culinair Overzichtstabel’ voor nauwkeurige hoeveelheden en geschatte kooktijden om elk gerecht tot in de perfectie te bereiden. 

Respecteer de aanbevolen hoeveelheden in de ‘Culinair Overzichtstabel’ en vul de mand niet boven de ‘MAX’-markering, aangezien dit van invloed kan zijn op de kwaliteit van het eindresultaat. 

Bij het gelijktijdig bereiden van verschillende gerechten is het essentieel om de voorgestelde bereidingstijden voor elk voedingsmiddel te controleren voordat je aan de veelzijdige kookervaring begint. Ontketen de creativiteit in je keuken en geniet van perfect bereide maaltijden met jouw Airfryer.

Voor uw veiligheid schakelt het apparaat automatisch uit als de benodigde bereidingstijd niet binnen 30 minuten is ingesteld.

Sommige culinaire creaties vragen om een tussentijdse mix of draai (raadpleeg de ‘Culinair Overzichtstabel’). Om de ingrediënten te mengen, verwijdert u voorzichtig de pan met de mand en plaatst u deze op een hittebestendige ondergrond. Draai het deksel los, druk op de mandontgrendelknop om de mand te verwijderen en geef ze een goede schud boven de gootsteen. Plaats de mand terug in de pan en schuif het geheel terug in het apparaat.

Als u de timer halverwege de bereidingstijd instelt, herinnert het signaal u eraan om de ingrediënten te mengen of te draaien. Vergeet niet de timer op de resterende bereidingstijd in te stellen voor een perfect resultaat.